Vertrouwenspersoon

Als lid van CRT Raalte wil je op een plezierige manier samen met je teamgenoten, trainers en begeleiders fietsen. Natuurlijk kan hierbij ook wel eens een probleem ontstaan, maar meestal zal je dat samen kunnen oplossen.

Het kan echter voorkomen dat je een probleem zelf niet goed kunt oplossen en daarbij hulp nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan ongewenst gedrag zoals agressie, discriminatie, seksuele intimidatie of pesten. Als je er zelf niet uit komt, kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Bij CRT Raalte zijn dat Ans Overmars en Herman van de Donk.

Je kunt het probleem met één van de vertrouwenspersonen bespreken en samen naar een manier zoeken om ermee om te gaan en waar mogelijk te kijken naar oplossingsrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van advies en ondersteuning, kijken of bemiddeling wenselijk is, doorverwijzen naar hulpverlening.

De vertrouwenspersonen zijn aanspreekbaar voor alle leden van de vereniging, maar namens jeugdleden kunnen ook ouders een beroep doen op de vertrouwenspersoon. Alles wat met de vertrouwenspersoon wordt besproken is vertrouwelijk en zal zonder jouw toestemming niet met anderen worden besproken.

Contact
Ans Overmars en Herman van de Donk zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-51851317. Of via e-mail: hvddonk@home.nl, jrmovermars@outlook.com.