CRT zwaait trainer en bestuursleden uit

Tijdens de ALV heeft de ren afdeling afscheid genomen van August Holtmaat. Nadat August eind 2016 tijdens de jeugdafsluiting bij Stuntcamp al afscheid van de jeugd had genomen heeft het ren bestuur gemeend om August te benoemen tot Erelid van de ren. Hij heeft dit verdiend door zijn 20 jarige inzet voor de jeugd. 20 jaar training geven, nooit verzaken, wie doet hem dat na? Naast het training geven was hij ook actief in de beheerscommissie en maait hij al jarenlang de taluds op het wielerpark. kortom een CRT man in hart en nieren.
August, nogmaals dank voor je inzet, Namens het bestuur, Jan Binnenpoorte, voorzitter ren afdeling.

Door alle bestuursperikelen is het een beetje ondergesneeuwd maar tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van Laris Noordergraaf en Gerard Reimert.

Laris heeft 6 jaar lang het verenigingssecretariaat met veel inzet en verve beheerd. Je kwam haar niet op de fiets tegen wat je wel zou verwachten bij een wielerclub, maar ondertussen heeft ze dat weer voorzichtig opgepakt. Dat er op dit moment geen voorzitter is kun je haar zeker niet kwalijk nemen, ze heeft er werkelijk alles aan gedaan om hierin te voorzien.
Laris , dank je voor je inzet en fijne samenwerking de afgelopen jaren.

We hebben tijdens deze ALV ook afscheid van Gerard genomen. Gerard kwam de vereniging inrollen toen zijn zoon Toby lid werd. Toby was 1 van de 1e jeugdleden dat is dus een kleine 25 jaar geleden. Gerard heeft zich ingezet voor de renafdeling als bestuurslid, het tot stand komen van het wielerpark is één van zijn verdiensten. De de laatste jaren als penningmeester in het AB. Kortom iemand die zijn sporen meer dan verdiend heeft voor CRT Raalte.
Gerard , dank voor je inzet voor de vereniging en de jarenlange, bijna 25 jarige, samenwerking.