Score van de Salland Clubactie

logo-sallandDe afgelopen maanden heeft CRT Raalte weer deelgenomen aan de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. De club ontvangt voor iedere deelnemer een bedrag en jullie profiteren van een mooie korting op je zorgpremie.

Bijna 5.000 sporters doen mee!

Tot 31 december kon je je inschrijven voor het clubcollectief. Hier maken al bijna 5000 sporters gebruik van. Ben je al bij Salland verzekerd, maar ben je nog niet overgestapt naar het clubcollectief? Ook gedurende het jaar kan je je nog aanmelden voor de clubcollectiviteit! Ga naar www.salland.nl/crt om dat te regelen. Ook hiervoor ontvangt onze club aankomend jaar weer een mooi bedrag. En jij ontvangt zo snel mogelijk de korting.

Kwaliteitsverzekering

SallandClubactie_hartvoorsport
Dat is waar Salland Zorgverzekeringen voor staat. Zij voelt zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg bij jou in de buurt. Daarom maakt ze goede afspraken met zorgverleners en stimuleert zij hen om samen te werken. Hierdoor volgen behandelingen elkaar beter op en worden wachttijden verkort. Daarnaast heeft Salland Zorgverzekeringen dit jaar geïnvesteerd in de sportzoeker. Hiermee kunnen potentiële sporters gratis kennismaken met verschillende sportverenigingen. En zo krijgen wij hopelijk meer leden!

Gescoord bedrag

Dit jaar hebben de deelnemende verscore_bedragenigingen gezamenlijk 30.990 euro gescoord met de Salland Clubactie.

CRT Raalte heeft 370 euro gescoord voor de clubkas.

Een jaar lang gratis lidmaatschap

De leden die zich hebben aangemeld via de clubcollectiviteit maakten ook nog kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Dit zijn de winnaars:

Mevrouw M.L. van Ommeren – Smit (A.B.S. Volleybal)
De heer N.T. Klein Koerkamp (Deventer IJsclub)
Mevrouw R.T.P. Fijth (DVV IJsselstreek)

Share on FacebookTweet about this on Twitter